Meni

ACG & G, d.o.o.
Češminova ulica 1a,
1230 Domžale
Slovenija

T: +386 (0)1 721 22 06
M: +386 (0)70 68 73 73
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Delovni čas:

pon-pet: 8:00 - 12:30,
13:30 - 17:00
sob: po predhodnem dogovoru

Pri polnem zračnem vzmetenju se obstoječe jeklene vzmeti nadomestijo z zračnimi mehi. Polno zračno vzmetenje omogoča pri dvo-kanalnem sistemu (samo zadnja prema) do tri oziroma pri štiri-kanalnem (zadnja in sprednja prema) do štiri prednastavljene nivoje višine vozila. Štiri-kanalni sistem omogoča tudi avtomatsko izravnano parkiranega vozila kar je zaželeno predvsem pri avtodomih.

 

 

Polna zračna vzmetenja nudijo največje udobje v vožnji saj se tlak v mehih spreminja sorazmerno z obremenitvijo vozila in s tem stalno trdoto vzmetenja. Tudi višino vozila se lahko nastavi po Vaših željah.

 

 

Krmiljene poteka računalniško in je popolnoma avtomatizirano in omogoča stalno višino vozila ne glede na obremenitev. Sistem se upravlja preko zaslona na dotik preko katerega je tudi vidno trenutno stanje vzmetenja. Možna je tudi dobava poenostavljenega modula (skladnega s standardom IP67) s tipkami, kateri je primeren predvsem za posebna vozila.

 

Polna zračna vzmetenja so na voljo za večino lahkih tovornih vozil ter avtodome (AL-KO in klasična podvozja) in vsebujejo tudi vso potrebno dokumentacijo za homologacijo.